مردم جهان در مورد «فارسی» چه میپرسند و چه پاسخی میگیرند؟
وحید پیمان درباره زبان فارسی از مردم جهان سوال می کند.
اخیرا سعی کردم تا بدانم که شهروندان دنیا در مورد زبان فارسی به ویژه در جستوگر گوگل چه سوالاتی را مطرح ساختهاند و در عوض چه پاسخهایی را از سوی سایرین دریافت میکنند. بیشترین سوالی که در گوگل در مورد زبان فارسی پرسیده شده این است که «آیا فارسی ارزش آموختن را دارد؟» و نیز دومین سوالی که بیش از سایر سوالات مطرح شده، این است که «آیا فارسی دشوارترین زبان برای آموختن است؟» برای این سوالها از سوی سایر کاربران اینترنت که عمدتا انگلیسی زبان هستند، پاسخهایی نیز ارائه شده است. اکنون میتوانید در ادامه این متن، سوالات مطرح شده و پاسخهای ارائه شده را مطالعه کنید:
زبان فارسی از شاعرانهترین و رُمانتیکترین زبانهای جهان است. واژههای فارسی از کیفیت ملایم و آهنگینی برخوردارند و این واژهها دارای ماهیت ریتمیک منحصر به فردی هستند. این کیفیت آواز واژهها در فارسی به شاعران پارسیزبان مانند حافظ و مولانا فرصت شگفتانگیزی داده تا از این طریق، اشعاری بیهمتا ایجاد کنند.
آیا زبان فارسی سختترین زبان دنیا است؟
زبان فارسی به هیچ وجه جزو آسانترین زبانها برای یادگیری نیست، اما یادگیری زبان فارسی برای انگلیسیزبان در مقایسه با سایر زبانهای خاورمیانه نسبتاً آسان است. فارسی از نظر دستور زبان به ویژه برای انگلیسی زبانها بسیار ساده است.
عربی مفیدتر است یا فارسی؟
زبان عربی بیشتر از فارسی صحبت میشود و در نتیجه، دسترسی به فرصتهای شغلی بهتری را فراهم میکند. با این حال، یادگیری زبان عربی به دلیل دستور زبان منحصربهفردی که دارد، پیچیدهتر و دشوارتر از فارسی است و همچنین در کنار این دشواریهای گرامری، عربی گویشهای مختلفی دارد که همه این گویشها به صورت یکسان برای یک یادگیرندهی زبان عربی، قابل درک نیستند.
آیا فارسی ارزش یادگیری دارد؟
زبان فارسی در واقع یکی از مهمترین زبانهای خاورمیانه و آسیای میانه است. این زبان پس از زبان عربی، دومین زبان پرگفتار در خاورمیانه است. فارسی زبان مادری حدود ۶۲ میلیون است و نیز ۵۰ میلیون نفر دیگر آن را به عنوان زبان دوم استفاده میکنند. به این ترتیب، فارسی ۱۱۲ میلیون گویشور در جهان دارد.
فارسی راحتتر است یا ترکی؟
یادگیری زبان فارسی برای یک انگلیسی زبان راحتتر از یادگیری زبان ترکی است. زیرا هم فارسی و هم انگلیسی از خانواده زبانهای هندواروپایی آمدهاند. این بدان معناست که هر دو از یک زبان اجدادی هستند و در نتیجه شباهتهای زیادی دارند که یادگیری فارسی را برای انگلیسی زبانها نسبت به ترکی آسانتر ساخته است.
کدام زبان دنیا بیشترین شعر را دارد؟
زبان فارسی در واقع شاعرانهترین زبان در شعر کلاسیک است. زیرا تنوع بسیار زیادی در قافیهسازی و ساختارهای شعری دارد. بسیاری از شاعران نامدار جهان مانند مولانا، سعدی، فردوسی و حافظ، فارسی زبان بودهاند.
آیا فارسی از عربی قدیمیتر است؟
در مورد این سوال که کدام یک از این دو زبان قدیمیتر است، اگر تاریخچه نسخ اولیه آن را در نظر بگیریم، فارسی بیتردید، قدیمیتر است. فارسی باستان از ۵۵۰ تا ۳۳۰ قبل از میلاد وجود داشت تا اینکه در سال ۲۲۴ پس از میلاد به نسخه میانه تبدیل شد. از سوی دیگر، عربی قدیم در قرن اول میلادی پدید آمد.
کدام زبان به فارسی نزدیکتر است؟
زبانهای اردو و هندی حتی در شکل بومی خود بیشترین تأثیر را در میان تمام زبانهای هند و آریایی از فارسی دارند و بسیاری از کلمات فارسی معمولاً در گفتار کسانی که بهعنوان گویشوران «هندی» و «اردو» حرف میزنند، قابل مشاهده است.
چرا زبان فارسی کلمات فرانسوی دارد؟
فارسی دارای واژههای فرانسوی زیادی است اما اکثرا این واژهها، کلمات تخنیکی و فنی فرانسوی هستند. به هر حال رابطه تاریخی طولانی بین فرانسه و ایران وجود داشته است که منجر به ادغام برخی از واژههای فرانسوی شده است. بسیاری از واژههای فرانسوی به علم و فناوری مربوط میشوند. علاوه بر این، بیشتر نام کشورها در فارسی بر اساس فرانسوی است.
یادگیری روان فارسی چقدر طول میکشد؟
برای رسیدن به سطح متوسط معمولاً بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ ساعت مطالعه فعال نیاز است. برای تسلط روانتر، حدود ۱۰۰۰ ساعت آموزش لازم است.
در چند کشور به زبان فارسی صحبت میشود؟
فارسی که با نام پارسی نیز شناخته میشود، توسط حدود ۱۱۲ میلیون گویشور که عمدتاً در ایران، تاجیکستان، افغانستان، ازبکستان، عراق، روسیه و آذربایجان زندگی میکنند، صحبت میشود. در افغانستان به این زبان «دری» در تاجیکستان و ازبیکستان به آن «تاجیکی» و در ایران، عراق، روسیه و آذربایجان به آن «فارسی» میگویند.
قدیمیترین زبانهای دنیا کدامها اند؟
هشت زبان قدیمی جهان
۱. مصری – ۲۶۹۰ سال قبل از میلادی
۲. سانسکریت – ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد
۳. یونانی – ۱۴۵۰ سال قبل از میلاد
۴. چینی – ۱۲۵۰ سال قبل از میلاد
۵. آرامی – ۱۱۰۰ سال قبل از میلاد
۶. عبری – ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد
۷. فارسی – ۵۲۲ سال قبل از میلاد
۸. تامیلی – ۳۰۰ سال قبل از میلاد
نظرات (۰)